Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Skjebnens
makt

Kvinne i gul kjole Foto: James Hole
Kjøp
Spilles
7. oktober, 18:00
Scene
Hovedscenen
Varighet
3 t / 1 Pause

Lise Davidsen er endelig tilbake på Hovedscenen!

Unik sjanse til å oppleve stemmen alle snakker om – i Verdis mesterverk som konsert.

En verdensledende operastjerne vender hjem 

Lise Davidsen er fullbooket i mange år framover. De store scenene verden over venter på stemmen hennes, den New York Times beskrev som: «Not just a voice. The voice.»  

Nå har du en sjelden mulighet til å oppleve sopranen i Bjørvika. Her møter hun andre store stemmer, som baryton Yngve Søberg og tenor Russell Lamar Thomas. Sammen med Operaorkestret og Operakoret gir de oss Verdis mektige opera som konsert.  

Heftig kjærlighet og brennende hevn 

Skjebnens makt handler om Leonore, som har forelsket seg i han som ved et uhell klarte å drepe faren hennes. Broren hennes bestemmer seg for å ta hevn. Resultatet er et skikkelig familiedrama med intense følelser.  

Operaen er skrevet av Giuseppe Verdi på midten av 1800-tallet. Historien foregår på midten av 1700-tallet, men musikken gjør den likevel nær og levende. Bare ved å lytte kan vi leve oss inn i forelskelsen, skammen, frykten og sorgen Leonore opplever. 

Toppdirigent leder Operaorkestret 

Dirigent er Paolo Arrivabeni, spesialist i italiensk opera. I likhet med Lise Davidsen har han verdens største operascener som sin arbeidsplass. 

Gratis introduksjon 1 time før forestilling

Kunstnerisk team og medvirkende

 • Musikk
  Giuseppe Verdi
 • Originaltittel
  La forza del destino
 • Libretto
  Francesco Maria Piave
 • Musikalsk ledelse
  Paolo Arrivabeni
 • Medvirkende
  Operakoret og Operaorkestret
Pris
100–900 kr
Språk
italiensk
Tekstet på
norsk og engelsk
 • lørdag 7. oktober
  18:00 / Hovedscenen
  Utsolgt

Pausebevertning

Bestill servering til pausen eller før forestillingen. Bestiller du til pausen anbefaler vi å bestille i den baren som er nærmest der du sitter i salen. Barene er åpne før forestilling og i pausene. Alle forhåndsbestillinger settes fram og sorteres alfabetisk på bestillers etternavn. Det er ikke anledning til å ta med drikke inn på forestilling.
Vinglass på en bardisk i Operaen Foto: Fursetgruppen