Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

lørdag 25.11

Sammen med Oslobukta, MUNCH, SALT, Oslo Badstuforening og Bjørvikaforeningen inviterer vi til juleåpning i Bjørvika. Her kan små og store finne julestemningen med hyggelige opplevelser og aktiviteter både inne og ute.

MicrosoftTeams-image (2).png

I Operaen

Vi ønsker velkommen til julepyntet Operahus fra klokken 11 med hyggelige aktiviteter for barna. Hør tubakvartett og bli med på morsom sang- og musikkstund i foajeen. Det blir omvisninger for barn og julemusikk med pianist Sara Aimee Smiseth i prinsessekostyme. 

  • kl. 11.30 og 13.30 Eventyret om Nøtteknekkeren i Formidlingssenteret. Ved teaterviter og formidler Dag B. Ulset. Begrenset antall plasser, billetter deles ut fra infodisk fra kl. 11.
  • kl. 12 og 14 Musikkstund i foajeen med sangsolist Tone Kummervold, formidler Ragnhild Motzfeldt, tubakvartett og pianist Marita Kjettland Rabben.
  • kl. 12, 13 og 15 Omvisninger for barn. Bli kjent med Operahuset.

Bjørvikaprogram 

kl. 10–21 Gratis inngang på MUNCH.  
kl. 11–16 Juleverksted i lobbyen.
kl. 10.30 og 12.30 Gratis visning av Tre nøtter til Askepott. 
kl. 14
Julenissen kommer! Han parkerer sleden sin på toppen av MUNCH og klatrer ned utsiden av museet med gaver til barna. Bålpanner og grilling av marshmallows. 

kl. 11 og 13 Julerevyen Svartnissen, for barn på SALT. 

kl. 14.30–16 Oslo Badstuforening ønsker velkommen til julepyntet badstu. Badstukoret synger, det blir servert gløgg og bacalao til folket!