Restaurant og barer
Velkommen til Sanguine Brasserie på sjøsiden av operahuset. Om sommeren strekker restauranten seg helt ned til vannkanten.
Restaurant Havsmak
Fredag 22. april åpner fisk- og skalldyrrestauranten Havsmak i Operaen, vis-à-vis Scene 2. Inngang både fra Operagata og fra Operaens foajé.
Her kan du få østers, dagens 3-retters eller à la carte. Lørdager serveres brunsj fra kl. 13, med bobler og østers. Det er også en egen bar her, som du kan besøke før eller etter at du har vært på forestilling.
Her kan du se menyen, eller bestille bord:
Åpningstider:
Tirsdag–fredag: 16.00–23.00
Lørdag 13.00–23.00
Sanguine Brasserie
Sanguine Brasserie ligger ut mot sjøen, og er åpen hver dag. Her serveres både lunsj og middag.
Mat og forfriskninger til forestillingspausen kan forhåndsbestilles via pauseservering.no, eller direkte i bar/restaurant før forestilling.
Les mer her: Operaens tiltak for å begrense koronasmitte
Se meny og reserver bord på Sanguine Brasserie
Barene er åpne før forestilling og i pausene. Det er dessverre ikke lov til å ta med seg drikke inn i salene.
Kontakt: tlf. + 47 21 42 21 42 / post@opera-huset.no
For åpningstider, klikk her!