Handlekurv Min side

Jul i Operabutikken

Er du på utkikk etter den perfekte kalendergaven, eller noe fint til jul? Kanskje er et gavekort som gjelder tre år frem i tid også på ønskelista? Operabutikken har fått inn mange flotte julevarer og holder åpent mandag til fredag kl. 12−17, lørdag kl. 11−16 og søndag 12−16.

Operabutikken-2020-foto-erik-berg-052.jpg

 

Vi tilbyr også hjemsending, kontakt oss på nettbutikk@operaen.no for bestilling. Merk at det rundt juletider er lurt å være tidlig ute dersom du ønsker å få varene hjemsendt. Les mer om postens sendingsfrister her! 

Varer

Vi har bøker om Operaen, om opera- og balletthistorie samt diverse biografier. Her finner du innspillinger fra sesongens aktuelle forestillinger, teaterkikkerter og andre gaveartikler, suvenirer, plakater, postkort og frimerker. Vi stempler gjerne postkortet med vårt eget poststempel, og sender kortet for deg. 

Andre nyheter i årer Moleskin notatbøker, totebags og Rørospledd i vårt eget design Vi har også lekre vaser fra Magnor, i ulike størrelser og med Operaens design. Eller hva med et struttende tyllskjørt (tutu) til barn laget på vår egen systue.

 

 

I Operabutikken får du kjøpt musikk, gaveartikler, bøker og postkort. Ta med deg litt av opplevelsen hjem!

Kontakt Operabutikken

operabutikken@operaen.no