Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Kari, Ola
og Lars
Bremnes:
Eternitt

Kjøp
Spilles
16. januar
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t 30 min

Ny dato: 16. januar 2022

Nå har vi funnet ny dato for konserten! Billettene og plassene overføres automatisk til ny dato.

Sommeren 2018 møttes Kari, Lars og Ola Bremnes igjen på en scene, etter mange år hver for seg. Det var en invitasjon fra Festspillene i Nord-Norge som trigget lysten hos de tre, til å lage nye sanger og synge sammen igjen. De fikk med seg et drømmelag av musikere og skapte konserten «Eternitt», for to utsolgte hus og glovarm begeistring.

– Helt siden da har vi hatt et stort ønske om å gjøre denne konserten i Operaen, sier Kari. – Mye skal klaffe for å få det til, så det er fantastisk at det nå endelig blir virkelighet.

Langs kysten vår står ennå mange hus fra femti- og sekstitallet, kledt i eternitt. Eternitt er avledet av det engelske ordet for evighet: Eternity.
Men kan egentlig noe vare evig?

For mer enn hundre sanger siden kom albumet «Soløye» ut med Kari, Ola og Lars Bremnes. Sammen trakk søskentrioen fulle hus over hele landet og fikk Spellemannpris året 2000.

Siden da har de hver for seg gitt ut flerfoldige album som har blitt varmt mottatt av et stadig voksende publikum.

Selv om de kunstnerisk har hatt forskjellige løp siden «Soløye», har de holdt tett kontakt. Det har resultert i sanger som «E du nord» og den nå svært så aktuelle «Du e min sønn».

Konserten med byr på en blanding av nye sanger og sanger som har vært med noen år. Med seg har de Ragnhild Furebotten (fele), Bengt Hanssen (tangenter), Terje Nohr (gitarer), Petter Unstad (bass), og Erland Dalen (trommer/perkusjon). David Solheim (lyd) og Tor Ditlevsen (lys).

 • Vi gjør oppmerksom på at det satt inn ekstra seter i orkestergraven. Disse finner du i oversiktskartet.

 

Pris
570 – 670 kr
Ny dato
16. januar 2022
 • søndag 16. januar
  18:00 / Hovedscenen
  Utsolgt
 • søndag 16. januar
  20:30 / Hovedscenen
  Utsolgt