Handlekurv Min side

Operaen åpner igjen

Fra 15. juni står dansere, sangere og orkestermusikere igjen klare for å ta imot publikum i mindre grupper, med dans og musikk av høyeste kvalitet.

Fra 15. juni er det igjen lov å samle opptil 200 mennesker. Samme uke danser Nasjonalballetten sin nyskapte forestilling We are better now på Operataket, og Nasjonaloperaen inviterer til Sommerkonsert på Hovedscenen.

Fra samme dato vil også foajeen åpne kl. 12 hver dag, og vi kan igjen tilby kafé og restaurant i Sanguine Brasserie.

Gjenåpningen skjer i trygge rammer. Den Norske Opera & Ballett tar smittevern på største alvor og har laget gode rutiner for å ivareta publikum og ansatte. Alle besøkende skal oppleve at det er trygt å komme til oss!

Når du skal på forestilling:

• Hold avstand til andre, minimum én meter. Personer som bor sammen og faste partnere kan omgås normalt.
• Vær nøye med håndhygiene. Hånddesinfeksjon er tilgjengelig.
• Om du ikke føler deg frisk, skal du ikke gå på forestilling. Ta i så fall kontakt med kundesenteret vårt: post@operaen.no.
• Se også Folkehelseinstituttets nettsider for fakta, råd og tiltak for å begrense smitte.

Dette skjer også

Vi strømmer konserter og annet innhold på operaen.no og Facebook, og fortsetter vår turnévirksomhet utenfor Operaen. Les mer.

Du kan også se opptak av ulike forestillinger på nett. Les mer.

Avlysninger og refusjoner

Vi beklager til alle som fikk endret planene om å gå i Operaen denne våren.

Alle forestillinger og konserter fram til 15. juni ble avlyst som følge av korona. Alle som har betalt billetter med kort, får refundert billettene automatisk via bank. Alle som har betalt kontant eller med gavekort, blir kontaktet av oss.

Høstens planlagte Carmen-forestillinger er dessverre også avlyst, og de som har kjøpt billetter, vil bli kontaktet av oss. 

Konsertene med The September When og Trygve Skaug er avlyst. The Mute blir flyttet til 20. juni 2021, og konserten med Bertine Zetlitz / Bugge Wesseltoft kan du få med deg 4. oktober 2020. Publikum som har kjøpt billetter, kan bruke disse på ny dato, og alle vil bli kontaktet når vi vet mer.

Følg med på operaen.no og Facebook!

Ta kontakt på post@operaen.no om du har spørsmål. Du må regne med noe svartid, siden vi får mange henvendelser disse dagene.

Facebook og Instagram

Følg oss på Facebook og instagram for oppdateringer, bilder, videoer og mer.

Facebook
Instagram