Handlekurv Min side
Judy Collins & Jonas Fjeld:

Winter Stories
i Operaen

Kjøp
Spilles
8. februar–8. februar
SCENE
Hovedscenen
Varighet
1 t 30 min

I samarbeid med Stageway presenterer vi Judy Collins & Jonas Fjeld med Chatham County

Judy Collins, Jonas Fjeld og bluegrassbandet Chatham County Line kommer til Operaen med sin americana-inspirerte konsert Winter Stories 8. februar. Det blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladde låter fra en sjelden samling musikere. «Vi båndet over vår felles kjærlighet for stor musikk», sier Fjeld.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, ispedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen», forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas og Chatham County Line ville passe meg bra», sier Judy. «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins, Jonas Fjeld og Chatham County Line tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til hovedstaden 8. februar for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

 • Vi gjør oppmerksom på at det satt inn ekstra seter i orkestergraven. Disse finner du i oversiktskartet.
Pris
670–740 kr
 • lørdag 8. februar
  17.00 / Hovedscenen
  Utsolgt
 • lørdag 8. februar
  20.00 / Hovedscenen
  Utsolgt