Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Utleie, arrangementer og samarbeid

Har du behov for å leie en losje til et møte eller internseminar? Det er også mulig å arrangere større konferanser i Operaen, hvis det er ledig kapasitet. Eller kanskje du ønsker å bli en av våre faste samarbeidspartnere?

Den Norske Opera & Ballett har et omfattende og mangfoldig samarbeid med virksomheter og organisasjoner i norsk samfunnsliv. I skandinavisk sammenheng er vi ledende på feltet, med et rekordstort bidrag til finansiering av vår kunstneriske aktivitet.

Våre partnere spiller en viktig rolle for oss, både fordi de yter et betydelig årlig beløp og også aktivt benytter Operaens fasiliteter – til møter og arrangementer. De er ikke minst viktig for Den Norske Opera & Balletts forestillinger.

 

Utleie og arrangement

I Operaen er det mulig å leie mange av våre fasiliteter av ulik størrelse, til seminar, møtevirksomhet og mindre arrangementer. Vi har et sterkt lag med erfarne prosjektledere som hjelper alle som ønsker å arrangere noe hos oss stående klart til dere.

Kontakt

event@operaen.no

Bli samarbeidspartner!

Den Norske Opera & Ballett inviterer næringslivet til å være med på utviklingen av Operaen og våre kunstformer gjennom ulike samarbeidsavtaler.

Til grunn for ethvert samarbeid ligger ønsket om å skape best mulig opera og ballett for flest mulig mennesker, samt god verdiskapning for samarbeidspartnere. Vi skreddersyr derfor hver enkelt avtale i samråd med den enkelte partner.

Vi har alltid rom for flere samarbeidspartnere og inviterer interesserte til å ta kontakt med vår Kommersielle avdeling for videre diskusjon.

Vi takker alle samarbeidspartnere for det betydelige tilskuddet de gir til Den Norske Opera & Ballett og til utviklingen av vår virksomhet og utøvelsen av vårt samfunnsoppdrag.

Kontakt

Kjersti Thorstad
Konstituert leder for kommersiell avdeling
kjersti.thorstad@operaen.no

eller

event@operaen.no