Skip to main content
Shopping basket My page

Peter Baden

Peter Baden er komponist, musiker og musikkprodusent Han har turnert verden rundt med kjente artister, produsert en rekke plater og skrevet musikk til de fleste teatrene i Norge.

Baden har hatt det musikalske ansvaret for produksjoner på Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Den Nationale Scene med fler. Han har hatt ansvaret for store internasjonale produksjoner som Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016, the Viking Planet, og Nasjonalmuseets nye audioguide, samtidig som han har skrevet for obskure Heddaprisvinnende produksjoner på Black Box teater. Han har skrevet for Bergen Filharmoniske Orkester, laget flere interaktive audiovisuelle installasjoner for Ultimafestivalen, skrevet en rekke bestillingsverk for Festspillene i både Bergen og Nord-Norge, skrevet et protestverk mot gruvedrift i Førdefjorden for et 12 meter langt horn, komponert musikk til en undervanns-resturant, til film og TV,  og laget musikk til en rekke danseforestillinger, podcaster, hørespill og også Netflix.

Baden fikk satt opp sin egen teaterforestilling Rytmer fra verdensrommet på Det Norske Teatret i 2015, der han bidro med både manus, video, musikk og var utøver. Peter sier han elsker å jobbe med dans! 

Performances