Skip to main content
Shopping basket My page

Désirée Baraula-Massari

Mezzosopran

Den svensk-italienske mezzosopranen Désirée Baraula begynte å studere jus og teater før hun startet sin sanger utdanning på Operahøgskolen i Stockholm. Hun flyttet til Norge da hun ble solistpraktikant ved Den Norske Opera & Ballett i høsten 2015.

Her har hun framført roller som bl.a. Tisbe i La Cenerentola, Mercédès i Carmen, Annina i La traviata og Kate Pinkerton i Madama Butterfly. I 2019 så vi henne på Operaen i roller som Trollkvinnen i Dido og Aeneas, Maddalena i Rigoletto og som sangsolist i balletten Anna Karenina.

I 2018 sang hun tittelrollen i Carmen ved Operaen i Kristiansund og i Hjertneshallen i Sandefjord. Hun har roller som Dorabella i Così fan tutte, Heksen i Hans og Grete, Erda i Rhingullet og Olga i Eugen Onegin på repertoaret sitt.

Nylig har hun vært alt-solist i Dvoraks Messe i D-dur i Taiwan og Singapore. Somrene 2018 og 2019 har hun medvirket ved Sandefjords Midtåsen-kulturfestival, i ulike konsert og opera-arrangement. I desember 2016 sang hun ved Nobels Fredspris seremoni.

Hun har fått flere stipend, blant annet fra Kungliga Musikaliska Akademiet og Svenska Wagner-sällskapets Bayreuth stipendium.

Performances

Previous acts