Hopp til hovedinnhold
Handlekurv Min side

Mikkel Skorpen

Tenor

Mikkel Skorpen studerte klassisk sang på ArtEZ Hoogeschool voor de kunsten i Zwolle, Nederland før han fortsatte studiene på Operahøgskolen i Oslo, hvor han har tatt en master i opera. Han har tidligere vært del av operastudioet i Opera de Lyon i Frankrike hvor han sang to produksjoner.

Mikkel var solistpraktikant ved Den Norske Opera & Ballett sesongen 18/19. Der sang han rollen som Aeneas i Dido & Aeneas av Purcell, Tchaplitsky i Spar Dame av Tsjajkovskij, Arthur Jones i Billy Budd av Britten, En sanger i Il Tabarro av Puccini og David Syngemester i Anne Pedersdotter av Flieflet Bræin.

Han har også jobbet med flere barneskoler i Oslo-området i 2019 og 2020 med konseptet "opera på timeplanen" i regi av Den Norske Opera & Ballett, hvor han har vært med i innstuderingen og sunget rollen som Funiculi i stykket Funiculi & Funicula - en operafabel.

I 2020 sang han rollen som Beppe i Pagliacci av Leoncavallo i Ringsakeroperaen. Mikkel har også sunget en lang rekke med kirkemusikk, bl.a. av Bach, Mozart, Saint-Saëns og Stainer, med orkestre og kor i Nederland, Polen og Norge. I sesongen 21/22 Synger Mikkel ved Den Norske Opera & Ballett og ved Bergen Nasjonale Opera i to nyoppsetninger.

 

Opptredener

Utvalgte tidligere forestillinger